Hoppa till huvudinnehåll
KRAV

KRAV

  • In English
  • Press
  • Lättläst
  • Kontakta oss
  • Mitt KRAV

Huvudmeny

MENYSÖK
  • Just Nu
    • NyhetsarkivNYHETER
    • ForskningsrönNYA RÖN OM SÅDANT SOM FORSKARNA KOMMIT FRAM TILL.
    • Reportage
    • Årets Ekokock
  • Hitta
    • ReceptHÄR KAN DU TA DEL AV RECEPT MED KRAV-MÄRKTA INGREDIENSER
    • KRAV-märkta restauranger
    • KRAV-certifierade företagKRAV-CERTIFIERADE FÖRETAG
    • White Guide Café
  • Regler
    • KRAVs regler
    • Påverka KRAVs regler
    • Avslutade översyner
    • Regelprocess
  • För Företag
    • Välj verksamhet
    • Certifieringsorgan
    • Licenspriser
    • Hjälpmedel
    • Webbshop
  • Om KRAV
    • KRAV-märkningen
    • Vanliga frågor & svar
    • Produktfakta
    • Hållbarhetsrapport
    • Press
  • Hem
  • »
  • Recept
  • »
  • Anderssons hallontryfflar
    • White Guide Junior
    • Recept
      • Anderssons hallontryfflar
    • Hitta KRAV-märkta restauranger
    • KRAV-certifierade företag
    • White Guide
    • White Guide Café 2018
    • Gårdsbutiker
    • Jordgubbsodlare
    • Äppelodlare

Anderssons hallontryfflar

Anderssons hallontryfflar
Ca 25-30 st.
Du behöver:
  • 2 dl frysta hallon
  • ½ dl strösocker
  • 200 g mörk choklad 70%
  • 20 g osaltat smör
  • 2 dl kakao
Gör så här:
  1. Tina upp hallonen och passera dem genom en fin sil till en hallonpuré. Hacka chokladen i mindre bitar. Koka upp smör, hallonpuré och strösocker. Häll i en tunn stråle den varma hallonpurén i chokladen under ständig omrörning. Ställ kallt.
  2. Rulla sedan chokladmassan till små bollar, rulla dem sist i kakao. Tänk på att servera tryfflarna rumstempererade.
Senast uppdaterad: 2018-03-14
Skriv ut
  • Underbara Claras goda vitkålssoppa
Genvägar
  • Sparris med rabarber, macadamianötter och vårens vilda örter
  • Gratinerade blåmusslor
  • Bouillabaisse med KRAV-torsk
  • Gratinerade havskräftor
  • Friterad lutfisk
  • Lutfisk med god sås
Regler

Sök i regelboken

Scrolla

upp

Scrolla upp
  • Nyhetsarkiv
    • Nyhetsarkiv
    • Forskningsrön
    • Reportage
    • Pressmeddelanden
  • Hitta
    • KRAV-märkta restauranger
    • KRAV-certifierade företag
    • White Guide Café
    • Gårdsbutiker
  • REGLER
    • KRAVs regler
    • Påverka KRAVs regler
    • Avslutade översyner
    • Regelprocess
  • Företag
    • Välj verksamhet
    • Certifieringsorgan
    • Licenspriser
    • Hjälpmedel
    • Ladda ner märket
    • Webbshop
  • Om KRAV
    • KRAV-märkningen
    • Vanliga frågor & svar
    • KRAVs hållbarhetsrapport
    • Engagera dig
    • Kontakta oss
    • Press
Postadress: Box 1037 751 40 UPPSALA
Telefon: 018 - 15 89 00
E-post: info@krav.se
KRAV på Facebook
Twitter
Följ oss på Twitter.
Youtube
Prenumerera på vår YouTube-kanal.
Instagram
Följ oss på Instagram.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi anta att du godkänner detta.OkIntegritetspolicy