Hoppa till huvudinnehåll
KRAV
KRAV
In English
Press
Lättläst
Kontakta oss
Mitt KRAV
Sökord
Huvudmeny
MENY
SÖK
Just Nu
Nyhetsarkiv
NYHETER
Forskningsrön
NYA RÖN OM SÅDANT SOM FORSKARNA KOMMIT FRAM TILL.
Reportage
Årets Ekokock
Hitta
Recept
HÄR KAN DU TA DEL AV RECEPT MED KRAV-MÄRKTA INGREDIENSER
KRAV-märkta restauranger
KRAV-certifierade företag
KRAV-CERTIFIERADE FÖRETAG
White Guide Café
Regler
KRAVs regler
Påverka KRAVs regler
Avslutade översyner
Regelprocess
För Företag
Välj verksamhet
Certifieringsorgan
Licenspriser
Hjälpmedel
Webbshop
Om KRAV
KRAV-märkningen
Vanliga frågor & svar
Produktfakta
Hållbarhetsrapport
Press
Hem
»
Recept
»
Anderssons hallontryfflar
White Guide Junior
Recept
Anderssons hallontryfflar
Hitta KRAV-märkta restauranger
KRAV-certifierade företag
White Guide
White Guide Café 2018
Gårdsbutiker
Jordgubbsodlare
Äppelodlare
Anderssons hallontryfflar
Ca 25-30 st.
Du behöver:
2 dl frysta hallon
½ dl strösocker
200 g mörk choklad 70%
20 g osaltat smör
2 dl kakao
Gör så här:
Tina upp hallonen och passera dem genom en fin sil till en hallonpuré. Hacka chokladen i mindre bitar. Koka upp smör, hallonpuré och strösocker. Häll i en tunn stråle den varma hallonpurén i chokladen under ständig omrörning. Ställ kallt.
Rulla sedan chokladmassan till små bollar, rulla dem sist i kakao. Tänk på att servera tryfflarna rumstempererade.
Senast uppdaterad: 2018-03-14
Skriv ut
Underbara Claras goda vitkålssoppa
Genvägar
Sparris med rabarber, macadamianötter och vårens vilda örter
Gratinerade blåmusslor
Bouillabaisse med KRAV-torsk
Gratinerade havskräftor
Friterad lutfisk
Lutfisk med god sås
Regler
Sök i regelboken
Scrolla
upp
Scrolla upp
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi anta att du godkänner detta.
Ok
Integritetspolicy