Jobba på KRAV

Vill du också jobba på KRAV, Sveriges mest kända märkning för ekologiska och hållbara livsmedel? Här kan du läsa om våra lediga tjänster.

Just nu har vi en ledig tjänst:

Affärscontroller på KRAV

Vill du vara en del av ett företag som visar den hållbara vägen inom livsmedelsindustrin och lantbruk? Trivs du i ett företag med långsiktigt fokus där det finns möjlighet till personlig utveckling? Har du dessutom erfarenhet inom redovisning och analysarbete kanske rollen som affärscontroller hos KRAV är något för dig.

Rollen som affärscontroller är bred och innebär ett helhetsansvar för KRAVs redovisning och ekonomistyrning. Tjänsten innefattar allt från redovisnings- och bokslutsarbete till ekonomiska analyser och utredningar. Du arbetar tätt tillsammans med en redovisningsekonom, affärsstrateg samt kundansvariga från andra avdelningar och du bistår ledningen med ekonomiska beslutsunderlag inför olika strategiska satsningar i verksamheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för redovisning, avstämningar och utredningar
  • Upprätta årsbokslut och årsredovisning
  • Driva budget och prognosarbete
  • Följa upp och analysera resultat, nyckeltal samt skapa beslutsunderlag
  • Driva och se över processer kring rutiner och rapportering
  • Vara rådgivande och stöttande i ekonomiska frågor till kollegor inom organisationen
  • Leda projekt som avser utveckling av KRAVs fakturering och licensprismodell

Ekonomiteamet består av två personer och du rapporterar till Operativ Chef. Tjänsten är placerad på KRAVs kontor i centrala Uppsala.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning och som idag arbetar som controller eller har ambitionen att växa in i controllerrollen.
Du har en relevant utbildning inom ekonomi/redovisning, är bokslutssjälvständig och har förvärvat kunskap inom analys och utvecklingsarbete. Utöver det behärskar du svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Det är ett plus om du har erfarenhet av branscher inom livsmedel eller lantbruk samt av ekonomisystemet Visma.net.

Som person är du prestigelös, analytisk, utåtriktad och social. Du har en positiv inställning till utmaningar och trivs i en föränderlig miljö. Vi tror också att du är en teamplayer som trivs i en mindre företagsmiljö där det finns möjligheten att växa med organisationen.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar KRAV med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 28 september 2023. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulten Jennifer Babra på 073-203 67 76 eller jennifer.babra@mpya.se alternativt Hanna Bulldra på 073-368 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan på mpyafinance.se