Pressmeddelanden

KRAV rekryterar ny ansvarig för dagligvaruhandeln

24 sep, 2018

KRAV rekryterar ny ansvarig för dagligvaruhandeln

KRAV har rekryterat Caroline Hellbacher till en ny tjänst som marknads- och regelutvecklare inom dagligvaruhandeln. Caroline har mångårig erfarenhet från dagligvaruhandeln där hon arbetat med sortiment- och inköpsfrågor samt leverantörsamarbeten.

– Det känns oerhört spännande att kunna bidra med mina erfarenheter från DVH för att driva KRAVs arbete framåt tillsammans med viktiga aktörer på marknaden, säger Caroline.

Caroline kommer senast från mat.se där hon har arbetat med att driva försäljning inom e-handel. Innan dess var hon kategoriansvarig och jobbade med produktutveckling på ICA under flera år.

I arbetet med att ta fram en ny strategi har KRAV definierat dagligvaruhandeln som en nyckelfaktor för att stärka utvecklingen av KRAV-märkt på marknaden. Den nya tjänsten ger KRAV möjlighet att påverka utvecklingen av ekologiska och hållbara livsmedel i hela kedjan, från jord till bord.

– Vi vill vara en resurs för dagligvaruhandeln och hoppas att KRAV ses som ett naturligt bollplank både i produktutveckling och hållbarhetsarbete. Samtidigt gäller det att vi ökar förståelsen för våra kunder och att vi har örat mot marken. Caroline har en gedigen erfarenhet som innebär att vi stärker det viktiga samarbetet med dagligvaruhandeln, säger Cecilia Lenbäck, affärsområdeschef för livsmedel på KRAV. 

Kontakt:
Caroline Hellbacher, marknads- och regelutvecklare DVH på KRAV: 070-386 07 10
Cecilia Lenbäck, affärsområdeschef Livsmedel KRAV: 072-545 30 20

Ladda ner som pdf

Dela sidan