Webbinarier

Årets Bonde på årets första webbinarium

15 mar, 2022

norsbacks_aretsbonde_bildspel

Liksom i fjol anordnar KRAV under 2022 webbinarier med olika teman kring ekologiskt lantbruk. Syftet är att sprida kunskap, inspirera och visa på möjligheter som KRAV-certifierad lantbrukare. Det första seminariet i år blir en träff med vinnarna från Årets Bonde.

KRAV siktar på att arrangera fyra digitala möten under året, två under våren och två under hösten. På det första webbinariet 23 mars deltar bönder från Årets Bonde-tävlingen i fjol; det är en tävling som strävar efter att öka efterfrågan på hållbar mat och dryck från Sverige.

Förra året blev tävlingen en stor framgång för KRAV-certifierade bönder. På webbinariet deltar vinnarna i kategorierna spannmål, frukt & grönt samt ekologisk produktion, och vinnaren i huvudkategorin Årets Bonde (se bild). Under mötet diskuterar vi varför det gick så bra för KRAV-bönder förra året. Bönderna berättar lite om sina verksamheter och vi pratar även om de tuffa tiderna nu och om framtiden.

Första webbinariet hölls den 23 mars. Du kan se inspelningen här på sidan eller direkt på youtube.

Nästa möte:

  • 2/6 – tema energieffektivisering

Höstens möten annonseras senare.

 

Kontakt:

 

Lyssna till de KRAV-certifierade vinnarna av tävlingen Årets bonde 2021 om varför KRAV-bönder anses vara de som ligger i framkant inom hållbarhet, innovation och matkvalitet. Bönderna berättar om sina verksamheter och samtalar även om nutidens utmaningar och om framtiden. På webbinariet deltar vinnarna i kategorierna spannmål, frukt & grönt samt ekologisk produktion, och vinnaren i huvudkategorin Årets Bonde. År 2021 blev tävlingen Årets Bonde en stor framgång för KRAV-certifierade bönder.

Läs mer och nominera till nästa års tävling på www.aretsbonde.se

Dela sidan