Pressmeddelanden

KRAV rekryterar digital strateg

18 mar, 2019

KRAV rekryterar digital strateg

– Våra val när vi konsumerar livsmedel kan ha stor påverkan på miljö och klimat. Det är komplexa samband med många parametrar som behöver kommuniceras på ett sätt som inspirerar fler att göra ett hållbart val. Jag ser fram emot att kunna hjälpa till i KRAVs arbete med att driva den ekologiska och hållbara utvecklingen framåt, säger Eleonora Jöngren, projektledare digital kommunikation på KRAV.

Eleonora Jöngren har bred utbildning och erfarenhet inom kommunikationsområdet. Hon är väl förankrad inom lantbruk och livsmedel i relation till hållbarhetsfrågor med flera år på LRF som strategisk kommunikatör, och kommer nu närmast från organisationen Fairtrade. Hon har även arbetat på kommunikationsbyrån Madder.

– Eleonora Jöngren har praktisk erfarenhet både från lantbrukssidan och av att arbeta med en certifiering. Det tillsammans med hennes kompetens inom sociala medier kommer att vara till stor nytta för KRAV, säger Nina Halling, kommunikationschef på KRAV.

Som projektledare på KRAVs kommunikationsavdelning ska Eleonora Jöngren bland annat arbeta med strategisk kommunikation via sociala medier.

Kontakt: Nina Halling, kommunikationschef KRAV: 070-842 43 73

Ladda ner som pdf

Dela sidan