Pressmeddelanden

Nina Halling ny kommunikationschef på KRAV

4 feb, 2019

Nina Halling ny kommunikationschef på KRAV

Nina Halling börjar som ny kommunikationschef på KRAV. Nina har lång erfarenhet av att jobba med kommunikation och opinionsbildning inom miljöfrågor och kommer senast från PR-byrån Westander, där hon varit delägare och affärsområdeschef för enheten Klimat och Energi.

– Vi är mycket glada över att Nina börjar hos oss. Med hennes långa erfarenhet inom PR och opinionsbildning kan KRAV ta steg mot att vara mer kommunikativt drivande i strategiskt viktiga frågor, säger Anita Falkenek, vd på KRAV.

Nina Halling har jobbat som konsult på Westander sedan 2008. Tidigare har hon bland annat arbetat med miljöteknik och som ledarskribent och debattredaktör på Sydsvenskan.

– KRAV är en organisation som har mycket hög trovärdighet. Jag ser fram emot att vara en del av utvecklingen av ekologiska och hållbara livsmedel och att bidra till arbetet med att tydliggöra för konsumenter varför man bör välja KRAV-märkt i hyllan och på restaurangen, säger Nina Halling.

KRAV-märket visar att en vara är producerad på ekologisk grund med extra höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. Den produkt som bär KRAV-märket uppfyller KRAVs regler, det kontrolleras minst en gång varje år.

– Med Nina på plats och med en ny varumärkesplattform framtagen i samarbete med ANR BBDO så finns nu goda förutsättningar att kunna lyfta fram KRAV-märkningens mervärden för konsumenter, kunder och medlemmar, säger Anita Falkenek.


Kontakt:
Nina Halling, kommunikationschef KRAV: 070-842 43 73
Anita Falkenek, vd KRAV: 070-209 05 82

Ladda ner som pdf

Dela sidan