Marknadsföring

Som KRAV-certifierad får du använda KRAV-märket i din marknadsföring och du får tillgång till ett av Sveriges starkaste varumärken med 98 procents kännedom bland svenska folket. Använd KRAV-märket på dina produkter, i dina annonser och berätta om KRAV-märkningen i dina digitala kanaler.

 

Klisteretiketter, tejp och annat märkmaterial

Beställ märkmaterial

KRAV samarbetar med företaget Pacsystem för beställning av klisteretiketter, tejp och annat märkmaterial. Du gör din beställning direkt genom dem.

Logotyp

Ladda ner KRAV-märket

Ladda ner KRAVs olika logotyper och läs om hur du får använda dem.

Webbshop

Övrigt beställningsmaterial

I KRAVs webbshop hittar du allt ifrån flaggor och skyltar till informationsfoldrar och etiketter. Det mesta är gratis att ladda ner och beställa hem.

Ladda ner

Guide för kommunikation om KRAV-märkta livsmedel

Syftet med denna guide är att underlätta för dig som ska marknadsföra KRAV-märkta livsmedel. Guiden vägleder dig om hur påståenden och uttryck kan användas i förhållande till KRAVs regelverk samt till lagregler. Den kan ses som ett hjälpmedel när du ska utforma din marknadsföring av KRAV-märkta livsmedel till exempel i annonser, på förpackningar eller på din webbplats. Guiden ger exempel på påståenden som kan användas i just den formulering som presenteras.