Webbinarier

Webbinarier om KRAVs nya regler 24 och 25 november

23 nov, 2021

Från årsskiftet gäller den nya EU-förordningen för ekologisk produktion – 2018/848. KRAV är bunden att följa den, vilket innebär vissa förändringar i KRAVs regler. 

Redan nu finns 2022 års regelutgåva publicerad digitalt och KRAVs regler skickas också ut till alla KRAV-certifierade som tryckt bok

Vi har hållit två digitala seminarier om de nya reglerna där vi gått igenom de nya reglerna för växtodling och djurhållning. Mötet spelades in och går att titta på längre ner på sidan. Vi sammanställer frågor och svar från mötet och publicerar dem så fort de är klara.

För fjäderfä och biodling kommer vi att ha en genomgång den 2 december kl. 13-14. Vi återkommer med länk närmare inpå det datumet.

Som KRAV-certifierad har du tidigare fått nyhetsbrev med de förändringar som träder i kraft till 2022, dessa hittar du här:

Datum och tid för seminariet om fjäderfä och biodling

Torsdagen 2 december kl 13-14

Inspelning och svar på frågor

Du kan titta på inspelningen längre ner på sidan, eller via KRAVs Youtube. Här finns även bilderna från seminariet i pdf-format. När frågor och svar är sammanställda kommer de att publiceras här.

OM FILMENS INNEHÅLL (1h 20 min)

  • Inledning av Jonas Carlberg, affärsområdeschef på Lantbruksavdelningen
  • 8:30 Växtodlingsregler
  • 51:45 Djurhållningsregler
  • 1:15:30 Avslutning

Dela sidan