Pressmeddelanden

TheFork erbjuder rabatt till restauranger

23 okt, 2019

TheFork erbjuder rabatt till restauranger

Nu inleder KRAV ett samarbete med TheFork, Europas ledande bokningstjänst och guide för restauranger över hela världen. TheFork har lagt till ”KRAV” som en valmöjlighet i sin boknings-app, och erbjuder kraftig rabatt till KRAV-certifierade restauranger som vill bli synliga på TheForks plattformar.

– Vi är glada att kunna inleda detta samarbete med TheFork. Det kommer att skapa mervärden för de KRAV-certifierade restaurangerna som får ökad synlighet och ett förmånligt erbjudande genom TheForks avtal och tjänster. TheFork är en väletablerad restaurangguide och ett värdefullt bokningsverktyg och vi hoppas att ännu fler nu får upp ögonen för KRAV-certifierade restauranger och KRAVs mervärden, säger Carl Albertsson, tf Affärsområdeschef Livsmedel på KRAV.

TheForks erbjudande till KRAV-certifierade restauranger innebär förmånliga rabatter. Dessutom får restaurangerna ökad synlighet genom den urvalsfunktion som innebär att kunderna kan söka efter KRAV-certifierade restauranger. Programvaran TheFork Manager som restaurangerna erbjuds för bokningshanteringen gör det också möjligt för dem att optimera sina bokningsvolymer och kundgenomströmningen i verksamheten.

– Allt fler bokar sina restaurangbesök genom digitala bokningsappar och allt fler gäster vill göra hållbara val när de går ut och äter. Genom att kunna erbjuda KRAV-märkningen som en urvalsfunktion ger vi dessa restauranger mervärde i form av ökad synlighet och underlättar samtidigt för hållbarhetsinriktade gäster att boka rätt restaurang, säger Maximilien Kauffmann, VD för TheFork i Sverige.

– En sak som vi tycker är bra med KRAV-certifierade restauranger, är att de själva har valt att bli kontrollerade för frågor som inte kontrolleras allmänt av våra myndigheter, säger Maximilien Kauffmann, vd på TheFork.

TheFork, ett TripAdvisor® Company, är den ledande bordsbokningstjänsten i Europa, Australien och Latinamerika, med ett nätverk av mer än 65 000 restauranger världen över och mer än 27 miljoner besök i månaden. Det gör att många gäster, så väl stamkunder på hemmaplan som turister, känner till och använder TheForks app.

  

Faktaruta:

KRAV-certifierade restauranger kan ha en, två eller tre stjärnor. De visar gästerna hur stor del av råvarorna restaurangen använder som är godkända enligt KRAV. Ju fler godkända råvaror, desto fler stjärnor. KRAV-certifierade restauranger agerar ansvarsfullt även vid inköp av exempelvis förnybar el och när det gäller anställdas arbetsvillkor. 


Kontakt:

Carl Albertsson, tf Affärsområdeschef Livsmedel KRAV, 070-950 51 51
Nina Halling, Kommunikationschef KRAV, 070-842 43 73

Ladda ner som pdf

Dela sidan