Glass

KRAV-märkt glass är framställd så naturligt som möjligt. Det betyder inga konstgjorda färg- och aromämnen och inga konstgjorda sötningsmedel.

Foto: Artisan Glass

hero_glass

Den KRAV-märkta glassen innehåller i stället färg- och smakrika KRAV-märkta frukter, som bidrar med sin naturliga sötma i den fluffiga glass-smeten av KRAV-märkt ägg och socker. Det är inte underligt att KRAV-märkt glass smakar så ljuvligt gott!

När du väljer KRAV-märkt glass får du

  • KRAV-märkt mjölk/grädde från kor som har gått ute och betat gräs, och som fått KRAV-märkt foder, odlat utan naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel.
  • KRAV-märkta ägg från hönor som har gått ute i gröngräset och pickat och som har fått bada sandbad. Även de har fått KRAV-märkt foder.
  • KRAV-märkt socker, kakao och vanilj från odlingar där inga naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel använts och som kontrollerats enligt KRAVs regler för bättre arbetsvillkor.
  • KRAV-märkta bär som plockats på KRAV-märkta åkrar eller på godkända naturområden med skyddszon till föroreningskällor. Det KRAV-certifierade företaget ska också försäkra sig om att plockarna har säkra och hygieniska boendeförhållanden.

PRODUCENTER SOM SÄLJER krav-MÄRKT GLASS