Erbjudanden

KRAV och Telge Energi har ett pågående partnerskap för att erbjuda KRAVs kunder inom lantbruk, förädling och restaurang förmånliga avtal på förnybar el och andra närliggande tjänster.

Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som bara har el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval. Målet är att göra Sverige till förbilden inom hållbarhet.

KRAV och Telge Energi har ett pågående partnerskap för att erbjuda KRAVs kunder förmånliga avtal med hållbar el och andra närliggande tjänster såsom solcellspaket och klimatsmart belysning.

Enligt KRAVs regler ska certifierade lantbrukare, förädlingsföretag och restauranger enbart använda förnybar el.

Tillsammans med Telge Energi vill vi stötta kunder som vill bli mer självförsörjande på el. Telge Energi hjälper till med planering, installation och administration kring processen med elcertifikat samt även med att söka investeringsstöd. Dessutom kan man få hjälp med energikartläggning och helhetslösningar för LED-belysning samt laddstationer för elbilar.

Förmånligt erbjudande för

Lantbrukare

Som KRAV-certifierad lantbrukare får du kraftigt rabatterade elavtal för el från sol, vind och vatten. Men fokus är på solen och att stötta fler lantbrukare i att ta klivet till att bli mer självförsörjande på el. Telge Energi hjälper till med planering, installation och administration kring processen med elcertifikat samt även med att söka investeringsstöd.

När anläggningen är installerad och produktionen är igång erbjuds även hög och stabil ersättning för överskott. Genom Telge Energi kan lantbrukarna också få hjälp med energikartläggning och helhetslösningar för LED-belysning som ger snabb återbetalning utan stor investering.

Har du frågor om erbjudandet, maila till lantbruk@krav.se 

Förmånligt erbjudande för

Förädlingsföretag

Som KRAV-certifierat förädlingsföretag eller importör får du extra förmånliga erbjudanden på elavtal med förnybar el.

Telge Energi kan också hjälpa till med energieffektivisering, klimatsmart belysning, solceller och laddstationer för elbilar. Allt efter behov.

Enligt KRAVs regler ska alla KRAV-certifierade livsmedelsförädlare och importörer använda enbart förnybar el. Kontakta Telge Energi på foretag@telgeenergi.se om du vill veta mer.

Förmånligt erbjudande för

Restauranger

Som KRAV-certifierad restaurang och café får du extra förmånliga erbjudanden på elavtal med förnybar el.

Telge Energi kan också hjälpa till med energieffektivisering, klimatsmart belysning, solceller och laddstationer för elbilar. Allt efter behov.

Alla KRAV-certifierade restauranger och caféer ska använda enbart förnybar el enligt våra regler. Läs mer om erbjudandena på telgeenergi.se/krav eller kontakta Telge Energi på foretag@telgeenergi.se.