Erbjudanden

KRAV arbetar ständigt med att hitta nya intressanta samarbeten som kan gynna de verksamheter som är KRAV-certifierade.

hero_solceller2

Halva priset på medlemskap i Eko-Portalen

EKO-PORTALEN

I samarbete med Organic Sweden och Ekologiska Lantbrukarna erbjuds KRAV-certifierade att gå med i Eko-Portalen till halva priset. Där kan förädlingsföretag öka sin synlighet för inköpare från olika delar av livsmedelskedjan – butik, restaurang, café, hotell och andra livsmedelsföretag inklusive inköpare internationellt.

Som livsmedelsföretag får du en egen sida på Ekoportalen där du kan presentera ditt företag, varumärken och produkter. Här visas bland annat företagsbeskrivning, kontaktuppgifter, produkter, länkar till din hemsida och eventuell webshop, samt video och bilder som beskriver ditt företag. Inköparna kan även ta kontakt med dig direkt genom att fylla i ett kort formulär som skickas som ett mail till dig.

Eko-Portalen är avsedd för alla svenska företag som säljer ekologiska och KRAV-märkta livsmedelsprodukter och råvaror inom B2B till dagligvaruhandel, restauranger och kök, industri eller som privat varumärke. Eko-Portalen vänder sig inte direkt till konsumenter.

Företag anslutna till KRAV betalar endast 2 500 kr per år, en rabatt på 50% av det ordinarie priset. För att registrera dig i Eko-Portalen skickar du ett e-post till info@organicsweden.se och uppger att du är KRAV-certifierad.

Läs mer om Eko-Portalen