Erbjudanden

KRAV arbetar ständigt med att hitta nya intressanta samarbeten som kan gynna de verksamheter som är KRAV-certifierade. Det kan handla om allt från förmånliga priser på elavtal till att delta i attraktiva nätverk.

Förmånligt avtal på förnybar el

TELGE ENERGI

 

 

KRAV och Telge Energi har ett pågående partnerskap för att erbjuda KRAVs kunder inom lantbruk, förädling och restaurang förmånliga avtal på förnybar el och andra närliggande tjänster såsom solcellspaket och klimatsmart belysning.

Enligt KRAVs regler ska certifierade lantbrukare, förädlingsföretag och restauranger enbart använda förnybar el.
Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som bara har el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval. Målet är att göra Sverige till förbilden inom hållbarhet.

Tillsammans med Telge Energi vill vi stötta kunder som vill bli mer självförsörjande på el. Telge Energi hjälper till med planering, installation och administration kring processen med elcertifikat samt även med att söka investeringsstöd. Dessutom kan man få hjälp med energikartläggning och helhetslösningar för LED-belysning samt laddstationer för elbilar.

Läs mer om samarbetet på telgeenergi.se

Halva priset på medlemskap i Eko-Portalen

EKO-PORTALEN

I samarbete med Organic Sweden och Ekologiska Lantbrukarna erbjuds KRAV-certifierade att gå med i Eko-Portalen till halva priset. Där kan förädlingsföretag öka sin synlighet för inköpare från olika delar av livsmedelskedjan – butik, restaurang, café, hotell och andra livsmedelsföretag inklusive inköpare internationellt.

Som livsmedelsföretag får du en egen sida på Ekoportalen där du kan presentera ditt företag, varumärken och produkter. Här visas bland annat företagsbeskrivning, kontaktuppgifter, produkter, länkar till din hemsida och eventuell webshop, samt video och bilder som beskriver ditt företag. Inköparna kan även ta kontakt med dig direkt genom att fylla i ett kort formulär som skickas som ett mail till dig.

Eko-Portalen är avsedd för alla svenska företag som säljer ekologiska och KRAV-märkta livsmedelsprodukter och råvaror inom B2B till dagligvaruhandel, restauranger och kök, industri eller som privat varumärke. Eko-Portalen vänder sig inte direkt till konsumenter.

Företag anslutna till KRAV betalar endast 2 500 kr per år, en rabatt på 50% av det ordinarie priset. För att registrera dig i Eko-Portalen skickar du ett e-post till info@organicsweden.se och uppger att du är KRAV-certifierad.

Läs mer om Eko-Portalen