KRAV

KRAV

  • In English
  • Press
  • Lättläst
  • Kontakta oss
  • Mitt KRAV

Huvudmeny

MENY SÖK
  • Just Nu
    • NyhetsarkivNYHETER
    • ForskningsrönNYA RÖN OM SÅDANT SOM FORSKARNA KOMMIT FRAM TILL.
    • Reportage
    • En grej vi märkt
    • Hållbara val
  • Hitta
    • ReceptHÄR KAN DU TA DEL AV RECEPT MED KRAV-MÄRKTA INGREDIENSER
    • KRAV-märkta restauranger
    • KRAV-certifierade företagKRAV-CERTIFIERADE FÖRETAG
    • White Guide Café
  • Regler
    • KRAVs regler
    • Påverka KRAVs regler
    • Avslutade översyner
    • Regelprocess
  • För Företag
    • Välj verksamhet
    • Certifieringsorgan
    • Licenspriser
    • Hjälpmedel
    • Webbshop
    • Webbutbildning
  • Om KRAV
    • KRAV-märkningen
    • Vanliga frågor & svar
    • Hållbarhetsrapport
    • Produktfakta
    • Press
  • "Bättre för miljön att odla ekologiskt"
    "Bättre för miljön att odla ekologiskt" Mjölnaren Thomas satsar på kulturgrödor från forntiden
  • Pia utvecklade planetnyttiga ärtprodukten Bärta "För mig räcker det inte att vara klimatsmart"
  • Karoline vill ändra bilden av äldrematen Se filmen om kökschefen på boendet Silverpark
  • "Det är fantastiskt att kornas skit kan ge oss el och varmvatten" KRAV-certifierade Trägsta gård satsar på förnybar el
  • Sverige världsbäst på ekomat i offentliga kök "Kommunerna har märkt att KRAV-certifieringen kan vara ett sätt att marknadsföra sig"
  • "Det var en stor lättnad när regnet kom" KRAV-bönderna Pär och Ebba om den tuffa sommaren
  • Så kan du göra en insats för klimatet 15 tips som fungerar i vardagen.
  • Mer oro för klimatförändringar efter sommarens torka Fler kvinnor än män oroar sig för klimatförändringar.
  • "Det man konsumerar kan man styra över" Underbara Clara väljer bara ekologiskt och miljövänligt i varukorgen
  • KRAV ansluter till Fossilfritt Sverige KRAV ansluter sig till deklarationen om ett Fossilfritt Sverige.
  • 5 snabba - därför är KRAV-märkt bra Inga bekämpningsmedel, större artrikedom & bökande och betande djur.

Inspiration | Recept

  • Höstig pumpasoppa
  • Dinkelgröt med äppelfräs
Scrolla

upp

Scrolla upp
  • Nyhetsarkiv
    • Nyhetsarkiv
    • Forskningsrön
    • Reportage
    • Pressmeddelanden
  • Hitta
    • KRAV-märkta restauranger
    • KRAV-certifierade företag
    • White Guide Café
    • Gårdsbutiker
  • REGLER
    • KRAVs regler
    • Påverka KRAVs regler
    • Avslutade översyner
    • Regelprocess
  • Företag
    • Välj verksamhet
    • Certifieringsorgan
    • Licenspriser
    • Hjälpmedel
    • Ladda ner märket
    • Webbshop
  • Om KRAV
    • KRAV-märkningen
    • Vanliga frågor & svar
    • Hållbarhetsrapport
    • Engagera dig
    • Kontakta oss
    • Press

Anmäl dig till KRAVs allmänna nyhetsbrev
Vår policy för e-postadresser
Postadress: Box 1037 751 40 UPPSALA
Telefon: 018 - 15 89 00
E-post: info@krav.se
KRAV på Facebook
Twitter
Följ oss på Twitter.
Youtube
Prenumerera på vår YouTube-kanal.
Instagram
Följ oss på Instagram.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi anta att du godkänner detta.OkIntegritetspolicy