Hoppa till huvudinnehåll
KRAV

KRAV

  • In English
  • Press
  • Lättläst
  • Kontakta oss
  • Mitt KRAV

Huvudmeny

MENYSÖK
  • Just Nu
    • NyhetsarkivNYHETER
    • ForskningsrönNYA RÖN OM SÅDANT SOM FORSKARNA KOMMIT FRAM TILL.
    • Reportage
    • Årets Ekokock
  • Hitta
    • ReceptHÄR KAN DU TA DEL AV RECEPT MED KRAV-MÄRKTA INGREDIENSER
    • KRAV-märkta restauranger
    • KRAV-certifierade företagKRAV-CERTIFIERADE FÖRETAG
    • White Guide Café
  • Regler
    • KRAVs regler
    • Påverka KRAVs regler
    • Avslutade översyner
    • Regelprocess
  • För Företag
    • Välj verksamhet
    • Certifieringsorgan
    • Licenspriser
    • Hjälpmedel
    • Webbshop
  • Om KRAV
    • KRAV-märkningen
    • Vanliga frågor & svar
    • Produktfakta
    • Hållbarhetsrapport
    • Press
  • Hem
  • »
  • Nyhet
  • »
  • Hon ska stödja förädlare och importörer
    • Nyhetsarkiv
      • KRAV i Ekoweb
      • KRAV i Magasin måltid
      • KRAV-aktuellt arkiv
      • Hon ska stödja förädlare och importörer
    • Forskningsrön
    • Reportage
    • Årets Ekokock
    • Låt grisarna beta och böka!
    • Välj KRAV-märkt gris i sommar!
    • Vegetarisk helg
    • Pressmeddelanden
    • Ställ KRAV på äta-ute-maten!
    • Utflyktsmål i sommar

Hon ska stödja förädlare och importörer

För att bättre kunna underlätta för livsmedelsförädlare och importörer att öka sin försäljning av hållbara och ekologiska produkter har KRAV anställt Åsa Orrö som ny marknads- och regelutvecklare.

Åsa är livsmedelsagronom med erfarenheter från branschen som produktutvecklare och som key account manager.

Åsa Orrö

– För att kunna hjälpa till när en produkt ska bli KRAV-märkt gäller det att vara ödmjuk och förstå processen och utmaningarna. Det är inte bara att byta ut en råvara mot vilken som helst. Det måste vara rätt råvara med rätt kvalitetsegenskaper som fungerar med utrustningen, säger hon.

Åsa känner starkt för miljö, hälsa, hållbarhet och djuromsorg. Hon har också arbetat en hel del med import från tredje land och är engagerad i frågor om socialt ansvar.

– Det har hänt väldigt mycket de senaste åren inom socialt ansvar, vilket visar att systematiskt arbete leder till förbättringar, säger hon.

Åsa kommer att arbeta tillsammans med övriga marknads- och regelutvecklare inom affärsområde livsmedel.

Senast uppdaterad: 2018-07-04
Skriv ut
  • Nina Halling ny kommunikationschef på KRAV
Genvägar
  • Årets Omläggare grönsaksodlare från Skåne
  • En märkning som består
  • 98 procent känner till KRAV
  • Nära hälften av svenskarna vill köpa sin julskinka utan nitrit
  • Nominerade Årets Omläggare 2019
  • Julbord med känsla för djurvälfärd
Regler

Sök i regelboken

Scrolla

upp

Scrolla upp
  • Nyhetsarkiv
    • Nyhetsarkiv
    • Forskningsrön
    • Reportage
    • Pressmeddelanden
  • Hitta
    • KRAV-märkta restauranger
    • KRAV-certifierade företag
    • White Guide Café
    • Gårdsbutiker
  • REGLER
    • KRAVs regler
    • Påverka KRAVs regler
    • Avslutade översyner
    • Regelprocess
  • Företag
    • Välj verksamhet
    • Certifieringsorgan
    • Licenspriser
    • Hjälpmedel
    • Ladda ner märket
    • Webbshop
  • Om KRAV
    • KRAV-märkningen
    • Vanliga frågor & svar
    • KRAVs hållbarhetsrapport
    • Engagera dig
    • Kontakta oss
    • Press
Postadress: Box 1037 751 40 UPPSALA
Telefon: 018 - 15 89 00
E-post: info@krav.se
KRAV på Facebook
Twitter
Följ oss på Twitter.
Youtube
Prenumerera på vår YouTube-kanal.
Instagram
Följ oss på Instagram.
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi anta att du godkänner detta.OkIntegritetspolicy