Kampanjer

Ät bättre före löning

19 nov, 2020

KRAV_Pasta_1920x1080

Dagarna före lön kan det vara lite knapert i skafferiet. Som tur är kan man laga något riktigt enkelt och gott som dessutom står upp för miljön. Det behöver faktiskt inte vara mer komplicerat än: Pasta, köttbullar och ketchup. Alla KRAV-märkta såklart. Gott!

Enligt KRAV handlar att äta bättre alltid om att välja hållbara alternativ, oavsett vad man är sugen på. Att man dagarna före lön kan ha lite tomt med mat i skåpen och lätt äter samma mat om och om igen behöver inte vara en dålig sak eftersom maten fortfarande kan vara KRAV-märkt och hållbar.

Det är många som vill göra hållbara val när de handlar mat men är osäkra på vad de ska välja. Samtidigt så känner inte alla till att det finns massor av olika KRAV-märka produkter, så du kan fortsätta att äta precis det du vill. KRAV har regler för allt i ifrån förbud mot användning av naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel till regler som ger god djurvälfärd, gynnar biologisk mångfald, minskar klimatpåverkan och ger bättre arbetsvillkor. Så oavsett vad du äter så är KRAV det mest hållbara alternativet. Smaklig pasta med ketchup!

Dela sidan