Aktuellt

Här samlar vi de senaste nyheterna, reportagen, debattinläggen och forskningsrönen om ekologiskt och KRAV-märkt. Filtrera gärna fram mer exakt vad du är intresserad av.

Välj vad du vill se

Reportage

Månadens KRAV-bonde: Joacim & Fiona på Bramleys gårdar

26 februari, 2024

Reportage

Månadens KRAV-bonde: Ekogården i Kräkånger

26 januari, 2024

Reportage

Vetemjölet som är bäst i test

15 december, 2023

Reportage

Månadens KRAV-bonde: Lundens gård

11 december, 2023

Reportage

De har levererat glögg till svenska folket i 130 år

1 december, 2023

Reportage

Månadens KRAV-bonde: Lars Johnson på Rö’grinna Gård

29 november, 2023

Reportage

Månadens KRAV-bonde: familjen Alzoubi

30 oktober, 2023

Reportage

Månadens KRAV-bonde: Långmyre vineri

25 september, 2023

Reportage

Ylva och Mats säljer KRAV-märkta kvalitetsteer

6 september, 2023

Reportage

Månadens KRAV-bonde: Rone Smissarve grönsaker & bär

28 augusti, 2023

Reportage

Månadens KRAV-bonde: Familjeägda Roslagsmjölk

6 juli, 2023

Reportage

Månadens KRAV-bonde: "Kan jag inte odla ekologiskt vill jag inte odla alls"

16 juni, 2023

Reportage

Månadens KRAV-bonde: Wallerängs lantbruk

22 maj, 2023

Reportage

Månadens KRAV-bonde: Berglocks Fårgård

17 april, 2023

Reportage

Äggproducenter i Östergötland: välj KRAV-märkt i påsk

30 mars, 2023

Reportage

Stjärnägg: Våra ägg är både närproducerade och KRAV-märkta

30 mars, 2023

Reportage

Norlandia Förskolor ställer krav på maten

20 mars, 2023

Reportage

Månadens KRAV-bonde: Jussö Ekogård eggar för hållbar mat

20 mars, 2023

Reportage

En av Europas större ekologiska bärodlingar finns i Dalarna

14 juni, 2022

Reportage

70 meter från ko till KRAV-märkt glass

13 juni, 2022

Reportage

Sörmländska sjukhus blir självförsörjande på KRAV-märkt kött

7 mars, 2022

Reportage

"KRAV på utevistelse och bete är viktigt för mig"

21 december, 2021

Reportage

KRAV-certifierad gård satsar på regenerativt jordbruk

17 november, 2021

Reportage

KRAV-märkta Änglamark firar 30 år

4 oktober, 2021

Reportage

På KRAV-certifierade Malva Gård odlas äpplen på naturens villkor

13 september, 2021

Reportage

Björn-Erik odlar sommarens favoritgubbar

16 juni, 2021

Reportage

Närodlade KRAV-märkta ”cooptailtomater” – nytt grepp på Gotland

2 juni, 2021

Reportage

Prisad grillost tillverkas på två dagar

27 maj, 2021

Reportage

De valde KRAV för att få det bättre än bra

16 mars, 2021

Reportage

KRAV-märkta ägg värda en avstickare

12 mars, 2021

Reportage

”Det kan inte vara meningen att vi ska spruta gift på grödorna”

19 november, 2020

Reportage

”Det är tydligt att grisarna mår bättre och blir piggare”

15 november, 2020

Reportage

Arbetsvillkoren höjer livskvaliteten för medarbetarna

7 oktober, 2020

Reportage

Samarbete ger bättre och säkrare vinodlingar

7 oktober, 2020

Reportage

”Att vara KRAV-certifierad är ett bevis på att man inte bara snackar”

8 september, 2020

Reportage

”Vi gör skillnad genom vilka råvaror vi väljer”

18 juni, 2020

Reportage

”Utan djuren kan vi inte ha ett hållbart jordbruk”

8 maj, 2020

Reportage

Väddö Gårdsmejeri: ”Framtidens mat bör vara kretsloppstänkt"

24 april, 2020

Reportage

Fårbonde på Gotland: “För jordens artrikedom behöver vi betande djur”

9 april, 2020

Reportage

KRAV-certifierade Mällby Lantgård använder musselmjöl – bra för hönor och miljö

6 april, 2020

Reportage

Aktivt arbete med klimat och miljö genom KRAV-märkning

29 januari, 2020

Reportage

Fjärde advent: Grisbonden Rickard

22 december, 2019

Reportage

KRAV-märkt honung i julklapp eller i julkolan

19 december, 2019

Reportage

Korvhantverk Stockholm – gott för både miljön och magen!

17 december, 2019

Reportage

Tredje advent: Grisbonden Niklas

15 december, 2019

Reportage

Väddö Gårdsmejeris julost gör julbordet ännu godare

10 december, 2019

Reportage

Andra advent: Grisbonden Carina

8 december, 2019

Reportage

Julkänsla på Rosendals trädgårdskafé

6 december, 2019

Reportage

Ät gott och gör gott – besök Skråmträsk Kvarns julbuffé

4 december, 2019

Reportage

Första advent: Grisbonden Simon

29 november, 2019

Reportage

”Att bli KRAV-certifierad kändes som rätt väg att gå”

22 oktober, 2019

Reportage

Vid infrysningen ”stannar tiden”

18 oktober, 2019

Reportage

KRAV-certifierad kyckling med smak av vilt

18 juni, 2019

Reportage

Pappa och son har KRAV i blodet

20 maj, 2019

Reportage

Äldreboendet som vägrar kompromissa med maten

2 april, 2019

Reportage

Mjölnaren som vill att vi ska äta som på forntiden

2 april, 2019

Reportage

KRAV-certifierat bryggeri erbjuder skräddarsydd öl

1 april, 2019

Reportage

Unik tempeh på västmanländsk åkerböna

10 januari, 2019

Reportage

KRAV-certifiering en hjärtefråga för Waynes Coffee

3 januari, 2019

Reportage

"Det var en stor lättnad när regnet kom"

13 november, 2018