Aktuellt
Här samlar vi de senaste nyheterna, reportagen, debattinläggen och forskningsrönen om ekologiskt och KRAV-märkt. Filtrera gärna fram mer exakt vad du är intresserad av.
Välj vad du vill se
KRAV jubilerar – 40 år som gett EKO i Sverige
25 februari, 2025
Månadens KRAV-bonde: Grisuppfödare med framtidstro
12 december, 2024
Månadens KRAV-bonde: Per Brunberg på Björketorps gård
16 oktober, 2024
Månadens KRAV-bonde: Eva och Kenneth Bendroth
11 juli, 2024
De gör närproducerad KRAV-märkt glass
13 juni, 2024
KRAV-bonden Oskar släpper ut sina grisar på bete
4 juni, 2024
Eco Grow säljer KRAV-märkta, ekologiska fröer
12 april, 2024
Månadens KRAV-bonde: Lisa på Berga gård
2 april, 2024
Månadens KRAV-bonde: Joacim & Fiona på Bramleys gårdar
26 februari, 2024
Månadens KRAV-bonde: Ekogården i Kräkånger
26 januari, 2024
Vetemjölet som är bäst i test
15 december, 2023
Månadens KRAV-bonde: Lundens gård
11 december, 2023
De har levererat glögg till svenska folket i 130 år
1 december, 2023
Månadens KRAV-bonde: Lars Johnson på Rö’grinna Gård
29 november, 2023
Månadens KRAV-bonde: familjen Alzoubi
30 oktober, 2023
Månadens KRAV-bonde: Långmyre vineri
25 september, 2023
Ylva och Mats säljer KRAV-märkta kvalitetsteer
6 september, 2023
Månadens KRAV-bonde: Rone Smissarve grönsaker & bär
28 augusti, 2023
Månadens KRAV-bonde: Familjeägda Roslagsmjölk
6 juli, 2023
Månadens KRAV-bonde: "Kan jag inte odla ekologiskt vill jag inte odla alls"
16 juni, 2023
Månadens KRAV-bonde: Wallerängs lantbruk
22 maj, 2023
Månadens KRAV-bonde: Berglocks Fårgård
17 april, 2023
Äggproducenter i Östergötland: välj KRAV-märkt i påsk
30 mars, 2023
Stjärnägg: Våra ägg är både närproducerade och KRAV-märkta
30 mars, 2023
Norlandia Förskolor ställer krav på maten
20 mars, 2023
Månadens KRAV-bonde: Jussö Ekogård eggar för hållbar mat
20 mars, 2023
En av Europas större ekologiska bärodlingar finns i Dalarna
14 juni, 2022
Sörmländska sjukhus blir självförsörjande på KRAV-märkt kött
7 mars, 2022
"KRAV på utevistelse och bete är viktigt för mig"
21 december, 2021
KRAV-certifierad gård satsar på regenerativt jordbruk
17 november, 2021
KRAV-märkta Änglamark firar 30 år
4 oktober, 2021
På KRAV-certifierade Malva Gård odlas äpplen på naturens villkor
13 september, 2021
Björn-Erik odlar sommarens favoritgubbar
16 juni, 2021
Närodlade KRAV-märkta ”cooptailtomater” – nytt grepp på Gotland
2 juni, 2021
Prisad grillost tillverkas på två dagar
27 maj, 2021
De valde KRAV för att få det bättre än bra
16 mars, 2021
KRAV-märkta ägg värda en avstickare
12 mars, 2021
”Det kan inte vara meningen att vi ska spruta gift på grödorna”
19 november, 2020
”Det är tydligt att grisarna mår bättre och blir piggare”
15 november, 2020
Arbetsvillkoren höjer livskvaliteten för medarbetarna
7 oktober, 2020
Samarbete ger bättre och säkrare vinodlingar
7 oktober, 2020
”Att vara KRAV-certifierad är ett bevis på att man inte bara snackar”
8 september, 2020
”Vi gör skillnad genom vilka råvaror vi väljer”
18 juni, 2020
”Utan djuren kan vi inte ha ett hållbart jordbruk”
8 maj, 2020
Väddö Gårdsmejeri: ”Framtidens mat bör vara kretsloppstänkt"
24 april, 2020
Fårbonde på Gotland: “För jordens artrikedom behöver vi betande djur”
9 april, 2020
KRAV-certifierade Mällby Lantgård använder musselmjöl – bra för hönor och miljö
6 april, 2020
Aktivt arbete med klimat och miljö genom KRAV-märkning
29 januari, 2020
Fjärde advent: Grisbonden Rickard
22 december, 2019
KRAV-märkt honung i julklapp eller i julkolan
19 december, 2019
Korvhantverk Stockholm – gott för både miljön och magen!
17 december, 2019
Tredje advent: Grisbonden Niklas
15 december, 2019
Väddö Gårdsmejeris julost gör julbordet ännu godare
10 december, 2019
Andra advent: Grisbonden Carina
8 december, 2019
Julkänsla på Rosendals trädgårdskafé
6 december, 2019
Ät gott och gör gott – besök Skråmträsk Kvarns julbuffé
4 december, 2019
Första advent: Grisbonden Simon
29 november, 2019
”Att bli KRAV-certifierad kändes som rätt väg att gå”
22 oktober, 2019
Vid infrysningen ”stannar tiden”
18 oktober, 2019
KRAV-certifierad kyckling med smak av vilt
18 juni, 2019
Pappa och son har KRAV i blodet
20 maj, 2019
Äldreboendet som vägrar kompromissa med maten
2 april, 2019
Mjölnaren som vill att vi ska äta som på forntiden
2 april, 2019
KRAV-certifierat bryggeri erbjuder skräddarsydd öl
1 april, 2019
Unik tempeh på västmanländsk åkerböna
10 januari, 2019
KRAV-certifiering en hjärtefråga för Waynes Coffee
3 januari, 2019
"Det var en stor lättnad när regnet kom"
13 november, 2018