Lediga jobb

Kundansvarig förädling och import

Brinner du för att hjälpa och utveckla KRAVs kunder inom hållbara livsmedel? Då är denna roll något för dig! Vi söker nu en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter relationer till sina kunder. En stor del i tjänsten kommer också vara att svara på regelfrågor och bidra till och ibland driva regelförändringar samt upprätthålla kundrelationer genom ett proaktivt försäljningsarbete.

Rollen
I rollen som Kundansvarig ansvarar du, tillsammans med övriga i teamet, för att vägleda KRAV-certifierade företag kring både regler och marknadsmöjligheter i syfte att öka deras lönsamhet. Du kommer att ha fokus på livsmedelsförädling och import/införsel, vilket innebär kontakt med ett brett spann av livsmedelsföretag. Genom ett strukturerat och kommunikativt arbete gentemot våra kunder bidrar du till att KRAV-certifierade företag utvecklar sin KRAV-affär. En viktig del av tjänsten är att på ett självständigt sätt arbeta med utveckling av KRAVs s regler, ha kontinuerlig kundkontakt och jobba aktivt med att stötta befintliga samt nya kunder i deras arbete och utveckling av KRAV-märka produkter.

Tjänsten delas mellan regelutveckling och kundvård, vilket innebär att du både är med och bidrar till vår regelutveckling samt arbetar med våra kunder. Som kundansvarig kommer du att arbeta högt och lågt med varierande arbetsuppgifter. Ena dagen träffar du en nyckelkund för att sätta aktivitetsplaner i ett utökat samarbete medan du andra dagar hjälper certifieringsföretag att tolka regelfrågor.

Du välkomnas till vårt kontor i centrala Uppsala där vi idag är cirka 30 anställda. Som Kundansvarig hos oss rapporterar du till KRAVs Försäljningschef och ingår i Försäljnings- och kundvårdsavdelningen som består av ca 10 medarbetare.

Vem är du?
Vi ser att du har en akademisk utbildning med inriktning livsmedel och/eller kvalitet, exempelvis livsmedelagronom, livsmedelstekniker eller motsvarande. Har du några års erfarenhet från arbete inom livsmedelsbranschen, som inköpare, kvalitetsansvarig eller produktutvecklare och är redo att ta nästa steg i en mer specialiserad tjänst kan detta vara rätt jobb för dig. Det är meriterande om du har arbetat med kvalitetssäkring, revision eller uppföljning av både inhemska och importerade produkter, exempelvis verifiering av internationella standarder. Erfarenhet av ekologiskt och KRAV-märkt produktion är meriterande.

För att trivas i rollen är du utåtriktad, och serviceinriktad. Du är van vid att arbeta i en projektdriven verksamhet samt mycket god förståelse för detaljhandeln och livsmedelsbranschen. Vi ser att du har en vilja och intresse för att hjälpa företag framåt i sitt hållbarhetsarbete. Eftersom du kommer att agera som kundansvarig trivs du med att ha externa kontakter och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska, samt känner dig bekväm med att hålla presentationer inför en större grupp.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en jämställd och modern miljö. För oss är det självklart att mångfald berikar verksamheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Då vi är en liten organisation värdesätter vi en hjälpsam inställning - vi jobbar tillsammans för att nå våra mål.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 5 november 2017. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil.
Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna de Verdier, tel. 070- 33 66 456.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter:
Sara Sundberg
Mobil: 070-665 01 64,
E-post: sara.sundberg@krav.se

Senast uppdaterad: 2017-10-16